FAQ

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med Land of Hopes selvbetjeningssystem

Nej, det gør du ikke. Ifølge Ligningslovens paragraf 8a er medlemskontingenter ikke fradragsberettigede. Hvis du ønsker fradrag, kan du vælge at oprette en fast månedelig støtte fremfor et medlemskab.

Hvis du oplyser dit CPR-nummer til Land of Hope, så sørger vi for, at dine samlede bidrag bliver oplyst til SKAT. Det gælder både for enkeltbidrag og fast støtte. 

DINNødhjælps medlemmer er livsnerven i organisationen. Medlemmernes betalinger er årsagen til, at Land of Hope kan fortsætte sit arbejde med at redde udsatte heksebørn i Nigeria og tage sig af dem, der allerede er reddet. Medlemmernes betalinger bruges også til det oplysningsarbejde, som Land of Hope udfører i Nigeria samt til administration. Oplysningsarbejdet skal være med til at komme den farlige overtro på hekse til livs. Hvis du gerne vil vide mere om Land of Hope arbejde, kan du følge os på Facebook eller besøge vores hjemmeside. 

Vi har tre forskellige typer medlemskaber. Et hvor du betaler hver første hverdag i måneden - det koster kr. 20,-., og så har vi et medlemskab, hvor du betaler én gang om året - det koster kr. 100,-. Du kan også vælge et medlemskab, hvor du betaler et valgfrit beløb hver første hverdag i måneden - dog minimum kr. 21,-. 

For at blive medlem skal du tilmelde dig her. Du betaler med betalingskort (VISA-dankort, Dankort og Mastercard) eller PayPal. Land of Hope trækker automatisk betalingen månedligt eller årligt alt efter den type medlemskab, som du har valgt.

Du skal logge på via medlemslogin med det brugernavn og password, som du valgte, da du oprettede dig som medlem. Når du er logget på, kan du tilknytte et nyt betalingskort via menupunktet "Tilknyt nyt betalingskort".

Log ind via medlemslogin og vælg menupunktet "Udmelding". Her kan du med et enkelt klik melde dig ud. Du vil få tilsendt en bekræftelse på din udmeling til den e-mail, som du har registreret hos os.

Gå til medlemslogin og klik på "Glemt Login". Indtast den e-mail, som du oprettede dit medlemskab med og tryk send. Så e-mailer vi dine log-ind oplysninger til dig. 

Send en e-mail til anita@landofhope.global med dit navn og adresse, så oplyser vi dig hvilken e-mail, du er registreret med.

Da du modtog medlemskabet i gave, kom det med et brugernavn og et password. Det kan du bruge til at logge på medlemslogin. Når du er logget ind, skal du vælge funktionen 'Tilknyt nyt betalingskort'. Du fortsætter med den type medlemskab, som du fik i gave, men nu er du bare selv betaleren. Har du ikke modtaget brugernavn og password eller ønsker at ændre dit medlemskab til en anden type, skal du skrive til anita@landofhope.global

Medlemskabet løber kun i den periode, der er betalt for. Ønsker du ikke at fortsætte som medlem, skal du intet foretage dig.

Skriv en mail til anita@landofhope.global og oplys hende, at du ønsker at skifte medlemskabstype. Husk at oplyse dit navn.

Nej. Donationer givet via MobilePay registreres som anonyme indbetalinger og bidragene bliver derfor ikke indberettet automatisk til SKAT. For at indberette donationen, skal du sende en mail til anita@landofhope.global med følgende detaljer: beløb, transaktionsnummer (findes i MobilePay) og dato for donationen samt navn, adresse og cpr-nummer

 

Hvis du ikke får svar på dit spørgsmål ved at læse vores FAQ så kontakt os på e-mail